Onze gastouders

Gastouder Friesland heeft meer dan 100 aangesloten gastouders verspreid door heel Friesland, waarmee we een langdurige samenwerking hebben. We investeren continu in onze aangesloten gastouders en hebben regelmatig thema en activiteiten avonden gepland waar we veel tijd en aandacht besteden aan kennisoverdracht en de binding/samenwerking met onze gastouders.

Bent u op zoek naar een geschikte gastouder? Kijk dan in de kaart hieronder en vind de gastouder(s) bij u in de buurt.

   Inspectie Rapporten Gastouders

   Bij Welkom Kind Friesland vinden we de kwaliteit van onze gastouders uiteraard belangrijk. Er wordt niet alleen kritisch gekeken bij het aangaan van de samenwerking met een gastouder, maar ook doen we regelmatig een huisbezoek. Verder verzorgen we vaak bijeenkomsten en trainingen. Zo blijven wij en onze gastouders continu onze dienstverlening en samenwerking verbeteren.

   Kwaliteitseisen van de Wet Kinderopvang

   De Gastouders die aangesloten zijn bij Welkom Kind voldoen allemaal aan de kwaliteitseisen van de Wet Kinderopvang. Alle gastouders van Welkom Kind kunt u dan ook terugvinden in het ‘Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen’. In het kort wil dit zeggen dat de GGD de betreffende gastouder en locatie heeft goed gekeurd na inspectie.

   In deze inspectie wordt er onder andere een risico analyse gedaan van de locatie en gekeken naar de voorzorgsmaatregelen die zijn verricht om schade aan de gezondheid van de kinderen te voorkomen. Andere voorwaarden zijn o.a. het beleidsplan en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) van de gastouder.

   Meer weten over aangesloten gastouders bij Welkom Kind?

   Chat openen
   Welkom!
   Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.