Nieuws

Gezocht: Gastouder in Joure/Heerenveen e.o.

Voor een gezin zijn we op zoek naar een gastouder die vanaf januari 2025 een plekje vrij heeft op de woensdag. Het jongetje is dan 11 maanden oud. Voorkeur: liever geen hond aanwezig op de opvanglocatie.

Gastouder aan huis beschikbaar

Zoek je een gastouder aan huis? Wellicht kan onze gastouder Mary wat voor je betekenen. Ze is beschikbaar op maandag, dinsdag en/of donderdag. In de omgeving van Leeuwarden/Holwerd.

Gezocht: Gastouder aan huis in Warten

Opvang is nodig voor 2 meisjes. Leeftijd: 5 en 10 jaar. De opvangdag zal in eerste instantie de maandag zijn, van 14.00 uur - 18.00 uur. Een andere opvangdag is eventueel mogelijk. In de vakanties is er de hele dag opvang nodig. Startdatum is in overleg.

Gastouderopvang in Hoornsterzwaag

Een leuke gastouder in Hoornsterzwaag heeft nog plekjes vrij! Beschikbaar op: dinsdag, woensdag én donderdag. Kinderen van 0 - 12 jaar zijn welkom! Gastouder woont in een vrijstaande woning en beschikt over een grote tuin. Daarnaast zijn er ook dieren aanwezig.

Gastouderopvang in Oosterwolde

Gastouder Gerlinde heeft nog plekjes vrij! Gerlinde biedt opvang aan voor kinderen in de leeftijd van 0 - 4 jaar. Kenmerkend is: kind volgend, professioneel, huiselijk/gezellig en het bieden van een plek waar kinderen vriendjes kunnen maken, zich kunnen ontwikkelen en...

Gastouder Johanna in Drachten

Bij onze gastouder Johanna in Drachten komt weer een opvangplekje vrij! Johanna woont in wijk De Folgeren en biedt opvang aan voor kinderen in de leeftijd van 0 - 12 jaar. Kenmerkende eigenschappen zijn: Betrokken, Consequent, Open, Warm, Zorgzaam. Maak kennis met...

Gastouder Leonie in Bakkeveen

Onze gastouder Leonie heeft nog plekjes vrij op verschillende dagen! Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Gastouder aan huis in Wilhelminaoord e.o. beschikbaar

Deze gastouder is beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag. Voorkeur leeftijdscategorie van 0 tot 4 jaar. Als er nog een kindje naar school moet worden gebracht, is geen probleem. Max. half uur rijden vanaf Wilhelminaoord.

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.