Waarom kies je als gastouder
voor Welkom-Kind?

Wij zijn een toegankelijk gastouderbureau. Je bent bij ons geen nummer. We weten wie je bent. Vanaf ons eerste contact bouwen we met jou een band op en starten we met onze samenwerking. Wij hebben jou nodig en jij hebt ons nodig. Door onze samenwerking halen we met elkaar het optimale eruit.

Heb je een praktische vraag? Dan helpen we je verder. Zit je ergens mee? Dan zijn we een luisterend oor. Heb je advies nodig? Dan geven wij jou advies. Op zo’n moment nemen wij een neutrale positie in. We kijken naar alle kanten van het verhaal. Op basis daarvan geven we een weloverwogen advies.

Heb je ons nodig? Dan heb je drie zekerheden:

  • geen ingewikkelde keuzemenu’s.
  • de lijntjes zijn kort. Wij zijn alle 5 op de hoogte van wat er op de opvangplekken speelt.
  • Als er wordt beloofd dat je wordt teruggebeld, word je ook teruggebeld. Én dan kunnen we je ook precies vertellen binnen welke tijd dat is.

Wij investeren in jou als gastouder!

Sinds 2018 hebben wij een samenwerking met Kinderwijs TV. Kinderwijs TV maakt leren leuk en interessant. Alle leerroutes zijn online te volgen in je eigen tijd en op je eigen tempo. Door de interactieve elementen wordt het leren leuk. Weet je wat ook leuk is? Wanneer je via ons een special, module of complete cursus bestelt, krijg je een aantrekkelijke korting!

Naast het online aanbod, maken wij elk jaar een jaarkalender. Hier staan diverse thema-avonden op waar jij je voor kunt opgeven. Voor deze thema-avonden nodigen we gastsprekers uit. Voorbeelden van onderwerpen die naar voren komen zijn:

  • kindertekeningen,
  • rouwbegeleiding bij kinderen,
  • TOS en non- en verbale communicatie tussen baby’s en peuters.

Wij vinden jou als gastouder belangrijk!

Ook organiseren we een tweetal intervisie-avonden. Een uitgelezen kans om samen met jouw collega-gastouders te sparren over zaken waar je in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt. Deze avonden staan onder leiding van Lisanne en Jolanda.

Daarnaast organiseren we een vijftal EHBO-avonden. Het is mogelijk om via ons (gratis) je EHBO te verlengen. We verwachten dan wel dat je jaarlijks bij ons op herhaling komt.

Kortom, wij investeren in jou zodat jij in jezelf kunt investeren! En jij de best mogelijke opvang kan bieden!

Perfecte match!

“Kleine bofkont! Ze mocht vandaag met de gastouder naar de kinderboerderij. Echt zo fijn dat ze bij deze gastouder is! Bedankt! Een perfecte match!”

Behulpzaam!

“Ik vind de communicatie en de hulp die Welkom-Kind biedt echt fantastisch. Hun
enthousiasme is echt heel aanstekelijk.”

Laagdrempelig & enthousiast

“Wat een geweldig GOB zijn jullie! Laagdrempelig, enthousiast, professioneel. Niets is jullie te veel en jullie denken op alle fronten mee met zowel de gastouder als de vraagouder. Ik ben nog elke dag heel erg blij met de samenwerking met jullie.”

Fijne samenwerking

"Jullie zijn altijd bereikbaar voor vragen, ondersteuning, begeleiding en advies!"

Zo benaderbaar!

“Ik vind het altijd mooi dat jullie zo goed contact houden met de ouders.”

Fijn contact!

"Bedankt voor het fijne contact wat ik altijd met jullie had. En bedankt voor het meedenken in oplossingen."

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.