Hulp van een erkend gastouderbedrijf
in Friesland

Wanneer u niet altijd de mogelijkheid heeft om uw kind direct na schooltijd op te halen, kan de hulp van een erkend gastouderbedrijf in Friesland wenselijk zijn. Bij een gastouder is uw kind in goede handen en wordt deze op een prettige manier behandeld. Persoonlijk contact en aandacht voor het kind staan hierbij voorop. Uw kind komt terecht in een kleine groep, zodat ieder kind de mogelijkheid heeft zich te ontwikkelen. Daarbij leert het kind om te gaan met andere kinderen, zonder dat deze overweldigd wordt door de omvang van de groep.

Geschikt en erkend gastouderbedrijf in Friesland vinden

Bij Welkom-Kind Friesland zijn een groot aantal gastouders aangesloten, die door heel Friesland actief zijn. Wij kunnen u zodoende vrijwel altijd aan een geschikte gastouder koppelen. Ga eens bij de gastouder langs voor een eerste kennismaking! Het is belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de gastouder. Evenals dat uw kind zich hier prettig bij voelt. Iedere gastouder heeft een EHBO-cursus gedaan en wordt minimaal driemaal per jaar door ons bezocht. Zo kunnen we de goede kwaliteit van onze gastouders blijven garanderen. Als erkend gastouderbedrijf in Friesland zijn wij een toeslagendienstverlener. We helpen u daarom graag bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag.

Meer informatie over ons erkend gastouderbedrijf in Friesland

Wilt u meer weten over de werkwijze van ons erkend gastouderbedrijf in Friesland, of bent u benieuwd welke gastouders in uw omgeving actief zijn? Neem in beide gevallen contact met ons op, zodat we u hierover kunnen adviseren. We zoeken samen naar een geschikte gastouder, waarbij uw kind zich prettig voelt. Dit is immers het belangrijkste!

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.