Kies voor een erkende gastouder
in Heerenveen

Door uw werk bent u mogelijk niet in de gelegenheid om uw kinderen dagelijks op te vangen vanuit school. Toch wilt u uw kinderen alle zorg bieden die zij na schooltijd nodig hebben. Zo vindt uw kind het mogelijk fijn om nog even met andere kinderen te spelen, wil uw kind een momentje voor zichzelf, of heeft uw kind juist behoefte aan het delen van gebeurtenissen op school. Door voor een erkende gastouder in Heerenveen te kiezen, kunt u uw kind deze zorg bieden. Wist u dat wij regelmatig cursussen en trainingen organiseren voor onze gastouders?

Erkende gastouder in Heerenveen biedt een veilige plek

Een erkende gastouder in Heerenveen kan uw kind een veilige plek bieden, wanneer u zelf niet in staat bent om op te passen. Bij een gastouder bevindt uw kind zich binnen een kleine groep. Dit maakt de opvang bij een gastouder anders, dan bij een naschoolse opvang. Bij een naschoolse opvang is het aantal kinderen vaak veel groter. Uw kind krijgt hierdoor minder aandacht. Gastouders die bij ons zijn aangesloten krijgen een EHBO-cursus aangeboden, zodat zij precies weten hoe ze moeten handelen bij een ongeluk. Een geruststellende gedachte voor ouders!

Meer informatie over een erkende gastouder in Heerenveen

Bent u ook voor uw eigen kinderen op zoek naar een erkende gastouder in Heerenveen? Wij leggen graag een aantal gastouders aan u voor, wat het makkelijker maakt om tot een weloverwogen keuze te komen. Kiest u voor een relatief jonge gastouder, of geeft u de voorkeur aan iemand die wat ouder is? Samen zoeken we naar een gastouder in Heerenveen, waarmee uw kind een klik heeft.

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.