Kies voor een erkende
gastouder in Leeuwarden

Wanneer u op werkdagen pas laat naar huis komt, kan het slim zijn om een gastouder in Friesland te benaderen. Een gastouder vangt uw kinderen na school op en zorgt voor het nodige vermaak. De keuze voor een erkende gastouder in Friesland is een alternatief voor een kinderdagverblijf. Hoewel ook een kinderdagverblijf interessant kan zijn, heeft het inschakelen van een gastouder belangrijke voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat kinderen in veel kleinere groepen worden opgevangen. Zo krijgt het kind meer persoonlijke aandacht en leert deze om te gaan met andere kinderen. Zonder overweldigd te worden door een grote groep leeftijdsgenoten.

Erkende gastouder in Friesland
met de juiste papieren

Niet iedereen die zich gastouder noemt, heeft hier de juiste papieren voor. Wanneer u via onze website naar een erkende gastouder in Friesland zoekt, weet u zeker dat uw kind in goede handen is. Onze gastouders beschikken over diverse papieren, die aantonen dat zij uw kind op de juiste wijze opvangen. Daarbij hebben de gastouders een EHBO-cursus gevolgd om in geval van nood medische hulp te kunnen bieden. Een fijn gevoel, als u uw kinderen ergens achterlaat!

Een erkende gastouder in Friesland zoeken

Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u voor uw eigen kinderen op zoek bent naar een erkende gastouder in Friesland. We kunnen u aan een aantal ervaren en professionele gastouders voorstellen. U bepaalt uiteindelijk zelf, wat een geschikte plek is voor de opvang van uw kind(eren). Het is belangrijk dat zowel het kind, als u als ouder een goede band heeft met een gastouder. Naast de mogelijkheid om uw kind bij een gastouder te brengen, kunt u ook voor een gastouder aan huis kiezen.

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.