Erkende gastouders Friesland

Bij Welkom-Kind Friesland weten we hoe fijn het is om werk buitenshuis te combineren met het ouderschap. Maar dan wilt u wel zeker weten dat uw kind in goede handen is terwijl u werkt. Wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart van huis kunt, omdat u weet dat uw kind bij erkende gastouders is die hem of haar een warme en veilige omgeving bieden. Uw kind is immers het kostbaarste in uw leven, dat geeft u niet zomaar uit handen.

Onze werkwijze

Wij bieden u die zekerheid door avonden te organiseren voor de erkende gastouders waar ze ervaringen kunnen uitwisselen, of hun kennis over opvoeding en ontwikkeling van kinderen kunnen vergroten. Door hen aan EHBO-cursussen te laten deelnemen. Door jaarlijks een risico-inventarisatie uit te voeren bij elke gastouder. Maar vooral door persoonlijk, eerlijk contact met zowel de gastouders als de vraagouders. Wij luisteren naar uw wensen en bieden flexibele oplossingen op maat. Natuurlijk zijn we goed op de hoogte van de wetgeving omtrent kinderopvang en zijn we lid van de Brancheorganisatie Kinderopvang. De minimale eisen waaraan we volgens de wet moeten voldoen, vinden wij niet genoeg. Wij doen er graag nog een schepje bovenop en vinden het belangrijk een goede band te hebben met zowel vraagouders als gastouders. Alleen zo bereiken wij het beste voor uw kind.

Inschrijven?

Wilt u meer informatie of hebt u behoefte aan persoonlijk contact? Dan kunt u bellen met 0516-850338, e-mailen naar friesland@welkom-kind.nl of gebruikmaken van het webformulier op onze contactpagina. Wilt u zich al inschrijven als vraagouder of als gastouder? Dat kan direct via het kopje Inschrijven. Wij horen graag van u.

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.