Gastouder aan huis in
Sneek biedt u voordelen

Bent u op zoek naar een ervaren partij, die uw kind opvangt in zijn of haar eigen veilige omgeving? Kies voor een gastouder aan huis in Sneek! Welkom-Kind Friesland biedt u een netwerk van ervaren gastouders. Door uw kind thuis op te laten vangen, heeft deze altijd zijn of haar eigen speelgoed bij de hand. Daarbij voelt het voor een kind veiliger, dan een externe opvang. Zij zorgen er niet alleen voor dat uw kind wordt opgevangen, ook hebben ze allen een EHBO-cursus gevolgd. Mocht uw kind vallen of anderszins pijn hebben, dan weet de gastouder aan huis hoe te handelen. Wel zo’n fijne gedachte!

Mogelijkheden bij een
gastouder aan huis in Sneek

Wij koppelen u graag aan een gastouder aan huis in Sneek. Na een eerste kennismaking is het aan u om te bepalen of er een klik is. Niet alleen wilt u zelf een klik met de beoogde gastouder hebben. Ook uw kind of kinderen moet(en) zich prettig voelen bij degene die hen straks van school haalt. Het moet vertrouwd aanvoelen en u de zekerheid geven dat uw kind in goede handen is! Wist u dat een gastouder aan huis in Sneek ook hulp kan bieden bij pedagogische vraagstukken?

Meer informatie over een gastouder aan huis in Sneek

Bent u benieuwd of een gastouder aan huis in Sneek ook voor de opvang van uw kind interessant is? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over hetgeen wij voor u kunnen betekenen. Welke achtergrond hebben onze gastouders? Hoe oud zijn zij? Enzovoorts. Samen zoeken we naar een gastouder aan huis in Sneek die past bij u en uw kinderen!

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.