Gastouder Appelscha

Bent u zoekende naar een goede gastouder in Appelscha of in de directe omgeving? Welkom Kind kan dan weleens de organisatie zijn die u hierbij kan helpen. Juist ook omdat het vinden van goede gastouders ook met ervaring te maken heeft. Als ouder wilt u er immers zeker van zijn dat de gastouders geschikt zijn voor jouw kinderen. Er zijn dan een aantal zaken die belangrijk zijn om mee te wegen. In de eerste plaats natuurlijk het welzijn van het kind. Dit kan dan om de gezondheid gaan, maar ook om de veiligheid.

 

Een juiste gastouder in Appelscha

Het vinden van de juiste gastouder in Appelscha, wanneer is dit het geval? Dan gaat het bijvoorbeeld om de mate waarin de gastouder geschikt is om met het kind te werken. In Nederland zijn hier wettelijke eisen over opgesteld. Dat neemt echter niet weg dat juist de gastouders waarmee u via ons in contact wordt gebracht net dat beetje extra willen doen. Dit gebeurt allemaal op een manier waarbij heldere communicatie, transparantie en gemoedelijkheid voorop staan. Zo voelen zowel uw kind als u zich thuis.

Contact met ons opnemen

Een goede manier om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen is door simpelweg contact met ons op te nemen. Dat kan bijvoorbeeld worden gedaan om antwoord te krijgen op een aantal vragen waar u mee rondloopt. In de eerste plaats kunt u ons bellen. Gebruik daarvoor het nummer 0516-850338. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@welkomkindfriesland.nl. Zo kan er bijvoorbeeld een gesprek worden aangevraagd.

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.