Gastouder Friesland

Het is belangrijk dat de opvang van uw kleintjes goed en veilig geregeld is en dat u uw kinderen met een gerust gevoel bij een gastouder achter laat. Welkom-Kind Friesland is er voor u als u op zoek bent naar betrouwbare en goede gastouders voor uw kinderen. Ieder kind en iedere ouder is anders en wij zorgen ervoor dat we de juiste match voor u vinden. Wij vinden de gastouder in Friesland voor u.

Maatwerk in kinderopvang

Iedereen heeft andere wensen als het om kinderopvang gaat. Misschien wilt u een vast rooster of juist flexibele opvang of heeft u behoefte aan noodopvang voor uw kinderen. Wij van Welkom-kind Friesland zorgen voor de geschikte gastouder voor uw kinderen. Omdat het hier om kinderen draait staat persoonlijk contact met zowel de gastouder als de vraagouder en open en eerlijke communicatie hierbij voorop. Dit zorgt voor een prettige samenwerking voor alle partijen.

Meer informatie over gastouder in Friesland?
Kijk op de site of neem gerust contact op

Benieuwd naar onze gastouders in Friesland? Op onze site vindt u een overzicht van onze gastouders met een uitgebreide beschrijving, zodat u meteen al meer over ze kan lezen. Graag beantwoorden wij ook alle andere vragen die u heeft over onze werkwijze, onze gastouders of andere zaken waar u meer over wilt weten. Wilt u makkelijk online al uw vragen stellen? Op onze site vindt u een contactformulier dat u kunt invullen of stuur een e-mail naar friesland@welkom-kind.nl. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord. U kunt dan bellen naar het telefoonnummer 0516-850338.

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.