Kinderopvang Drachten

Welkom-Kind ZO Friesland biedt uitstekende kinderopvang in Drachten en regio. Je bent bij ons altijd van harte welkom wanneer je voor jouw kind(eren) een uitstekende opvang in je eigen buurt wilt realiseren. Wij zijn gevestigd in de Willinge Prinsstraat 18 in Oldberkoop, waardoor wij vanuit de plaats Drachten uitstekend bereikbaar zijn. Je kunt ons natuurlijk altijd eens een bezoek brengen om nader kennis met ons te maken. Wij bieden niet zomaar een kinderopvang nabij Drachten, maar bieden de mogelijkheid om de kinderen op te laten vangen in hun eigen vertrouwde omgeving, namelijk gewoon thuis. Ook is er de mogelijkheid om de kinderen op te laten vangen bij een gastouder thuis.

Kinderopvang in Drachten aanbieden

Ben je niet op zoek naar kinderopvang in Drachten, maar wil je juist kinderopvang in de regio Drachten aanbieden? Je kunt bij ons natuurlijk ook gastouder worden. Wel is het belangrijk om te weten dat dit niet zomaar kan. Je moet aan strenge eisen voldoen. Wij voeren vanzelfsprekend scherpe controles uit, zodat wij zeker weten dat jij een goede partij bent. Dit moeten wij immers ook aan de ouders kunnen garanderen. Voldoe jij nog niet aan de eisen? Dan nodigen we je toch uit om eens contact op te nemen. Wij kunnen je dan ondersteunen om later wel aan de eisen te voldoen.

 

Meer informatie over kinderopvang Drachten

Ben jij nog op zoek naar een goede en betrouwbare kinderopvang in Drachten? Wij staan graag voor je klaar. Het is logisch dat je misschien eerst meer informatie wilt of dat je nog vragen hebt over onze kinderopvang. Je kunt altijd mailen naar info.frieslandzo@welkom-kind.nl voor meer informatie. Wij nemen dan spoedig contact met jou op. Je kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen als je direct persoonlijk contact wenst.
Wij zijn te bereiken op 0516 – 850 338.

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.