Gastouder Gorredijk

Wanneer je op zoek bent naar een goede gastouder in Gorredijk, dan ben je van harte welkom bij Welkom-Kind Friesland. Wij zijn gevestigd in de Willinge Prinsstraat 18 in Oldeberkoop en staan graag voor je klaar wanneer je behoefte heeft aan een gastouder in Friesland. Wij vinden het belangrijk dat opvang goed geregeld wordt. Daarbij bekijken wij graag naar de mogelijkheden per situatie, zodat we onze dienstverlening hier gemakkelijk op aan kunnen passen. Wij kunnen opvang bieden bij jou thuis, in de vertrouwde omgeving van het kind, maar wij bieden ook mogelijkheden om de opvang bij ons in een huiselijke sfeer te realiseren.

Gastouder Gorredijk worden

Je kunt niet alleen bij ons terecht als je op zoek bent naar een goede en zorgzame gastouder in Gorredijk, maar ook als je de ambitie hebt om zelf gastouder in Gorredijk of regio te worden. Het is natuurlijk belangrijk dat je voldoet aan de bestaande eisen voor het bieden van services als gastouder in Gorredijk. Echter, als je nog niet aan de eisen voldoet en wel interesse hebt, dan nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we dan de mogelijkheden bekijken voor jou om gastouder in Gorredijk te worden.

Contacteer ons

De ontwikkeling van kinderen is belangrijk. Zij hebben liefde, aandacht, zorg en troost nodig. Dit is precies wat een gastouder in Gorredijk kan bieden. Wil jij meer weten over ons of over het worden van een gastouder in Gorredijk? Neem dan eens contact met ons op. Stuur een mail naar friesland@welkom-kind.nl. Je kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen, via 0516 – 850 338.

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.