Schakel de hulp in van een
gastouder in Haulerwijk

Lukt het u niet om uw kinderen dagelijks van school te halen? Zoekt u naar een prettige omgeving voor uw kinderen, waar zij leren omgaan met anderen? Wellicht is de hulp van een gastouder in Haulerwijk hetgeen u zoekt! Een gastouder ontvangt uw kinderen in een kleine groep. Het maakt dat uw kinderen bij een gastouder soms net iets meer persoonlijke aandacht krijgen, dan op de kinderopvang. Daarbij komt uw kind altijd bij dezelfde gastouder terecht. Daar waar op de kinderopvang mogelijk meerdere personen werken.

Gastouder in Haulerwijk van Welkom Kind Friesland

Welkom Kind Friesland is uw partner, wanneer u op zoek bent naar een gastouder in Friesland. Onze gastouders hebben allen een relevante EHBO-cursus afgerond. Zo kunnen ze uw kind altijd van de benodigde hulp voorzien bij een ongelukje. Daarbij kan een gastouder in Haulerwijk hulp bieden bij pedagogische vraagstukken. Mogelijk twijfelt u ergens over, of wenst u onafhankelijk advies. De gastouder in Haulerwijk geeft het u graag! Doordat de gastouder wekelijks of in ieder geval een aantal keer per maand op uw kinderen past, krijgt deze een goed beeld van het gedrag van uw kind. Dit komt van pas bij het geven van advies.

Meer informatie over gastouder in Haulerwijk

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden bij het inschakelen van de hulp van een gastouder in Haulerwijk? Bent u benieuwd hoe Welkom Kind Friesland u aan een gastouder koppelt? Neem eens contact met ons op. We vertellen u er graag meer over! Wist u dat onze gastouders hulp kunnen bieden bij het aanvragen van Kinderopvangtoeslag? Wel zo prettig, wanneer u hier geen ervaring mee heeft!

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.