Een prettige gastouder in
Donkerbroek inschakelen

Heeft u niet de tijd om uw kind dagelijks van school te halen? U bent hierin niet de enige! In steeds meer gezinnen werken zowel de moeder, als de vader een groot deel van de week. Op dagen waarop u allebei aan het werk bent, kunt u een gastouder in Donkerbroek inschakelen, om uw kind op te halen. Het kind kan bij de gastouder verblijven tussen het ochtend- en middagprogramma op school, maar ook na schooltijd. Een belangrijk verschil met een naschoolse opvang is dat een gastouder veel minder kinderen in huis heeft. Wel zo prettig voor uw kind!

Ervaren gastouder in
Donkerbroek voor uw kind

Gastouders in Donkerbroek die bij onze organisatie aangesloten zijn, hebben een ruime ervaring in hun vak. Ze zijn spontaan en hebben het beste voor met uw kind. Dit blijkt uit de zorg die zij uw kind geven. Daarbij hebben onze gastouders allen een EHBO-cursus gevolgd. Zo kunnen zij in het geval van een ongeluk direct voor uw kind zorgen. Wel zo prettig, als uw kind regelmatig van de trap, van de stoel of bijvoorbeeld een schommel valt. Ook handig: onze gastouder in Donkerbroek kan u helpen bij het aanvragen van kinderopvangtoeslag mocht dat voor u van toepassing zijn.

Meer informatie over een gastouder in Donkerbroek

Wilt u meer weten over de werkwijze van onze gastouder in Donkerbroek, of de omgeving hiervan? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hierover kunnen adviseren. We vertellen u graag meer over de voordelen van een gastouder ten opzichte van een naschoolse opvang. Wist u dat een gastouder ook hulp kan bieden bij pedagogische vraagstukken?

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.