Kies ook voor een prettige en vriendelijke gastouder in Oosterwolde

Voor veel ouders is het niet altijd mogelijk om hun kind direct na schooltijd op te pikken. Ze hebben tot laat in de middag afspraken staan of werken verder van huis. Het inschakelen van een gastouder in Oosterwolde kan in zo’n geval de uitkomst zijn! Een gastouder vangt uw kind op in een kleine groep. Het voordeel hiervan is dat een kind vaak meer en persoonlijkere aandacht krijgt, dan wanneer deze naar een kinderdagverblijf wordt gebracht. Heeft u al eens overwogen om voor een gastouder in Oosterwolde te kiezen? De gastouders van Welkom-Kind beschikken over de juiste papieren om uw kind van de gewenste zorg te kunnen voorzien.

 

Gastouder in Oosterwolde van
Welkom-Kind

Welkom-Kind biedt hulp van gastouders door heel Friesland aan. Onze gastouders bieden een veilige opvangomgeving voor uw kind. U wilt uw kind immers met een gerust hart van school kunnen laten halen! Dit betekent niet alleen dat u moet kunnen vertrouwen op uw gastouder in Oosterwolde. Ook zult u het belangrijk vinden, dat uw kind een klik met de gastouder heeft. Mocht uw kind zich onverhoopt bezeren tijdens het spelen, dan weten onze gastouders hoe ze moeten handelen. Ze hebben ieder een uitgebreide EHBO-cursus gevolgd.

Meer informatie over een gastouder in Oosterwolde

Bent u benieuwd of het inschakelen van een gastouder in Oosterwolde ook voor uw kinderen interessant kan zijn? We vertellen u graag meer over onze gastouders! Neem eens contact met ons op, of bekijk de gastouders op onze website. Ze stellen zich graag aan u voor. Wist u dat onze gastouders ook hulp kunnen bieden bij pedagogische vraagstukken?

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.