Gastouder Wijnjewoude

Een gastouder in Wijnjewoude kan de kinderen opvangen buiten schooltijden om, wanneer jij nog aan het werk bent of misschien gezellig een dagje uit bent. Een groot voordeel van een gastouder in Wijnjewoude, ten opzichte van een kinderdagverblijf, is wel dat een gastouder alle tijd voor je kind vrijmaakt. Je kind krijgt alle aandacht die het verdient en dit kan in de eigen vertrouwde omgeving. Hierdoor kan je kind doen en laten wat hij of zij wil, in het eigen huis. Echter, een gastouder in Wijnjewoude kan ook in zijn of haar woning klaarstaan om kinderen op te vangen.

Een ervaren en betrouwbare gastouder in Wijnjewoude

Wanneer je een goede gastouder in Wijnjewoude zoekt, dan kan je je aanmelden bij Welkom-Kind Friesland. Wij bieden je de mogelijkheid om direct in contact te komen met een goede, betrouwbare en fijne gastouder in Wijnjewoude. Uiteraard ben je ervan verzekerd dat deze gastouder in Wijnjewoude jouw kind alles biedt wat nodig is, zoals aandacht, comfort, liefde en zorg. Kinderen komen absoluut niets tekort bij goede gastouders, maar ontwikkelen zich juist beter wanneer zij de volle aandacht van een volwassene krijgen.

Wil je meer weten?

Wil jij een goede gastouder in Wijnjewoude vinden om jouw kind(eren) op te vangen als jij er niet bent? Of heb je wellicht interesse om zelf gastouder in Wijnjewoude te worden? Neem eens contact met ons op voor meer informatie. Je kunt ons bereiken door te mailen naar friesland@welkom-kind.nl of door te bellen naar 0516-850 338. Wij zijn gevestigd aan de Willinge Prinsstraat 18 in Oldeberkoop.

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.