Gastouderbedrijf Drachten

Het vinden van een goed gastouderadres voor uw kind is niet altijd even gemakkelijk. Steeds minder mensen kunnen een beroep doen op opa en oma om op hun kind te passen. Maar daar staat tegenover dat in steeds meer gezinnen beide ouders werken. En meestal lukt het niet om beiden zodanig parttime te werken dat u de zorg voor uw kind samen kunt delen. In dat geval is het goed te weten dat u een beroep kunt doen op het gastouderbedrijf Drachten. Wij hebben betrouwbare en ervaren gastouders in ons bestand die de zorg voor uw kind graag op zich nemen. Dit kan de gehele dag zijn voor kinderen die nog niet naar school gaan, maar ook kan de zorg bestaan uit naschoolse opvang.

Het gastouderbedrijf Drachten zorgt goed voor uw kind

Bij het gastouderbedrijf Drachten worden alleen gastouders ingeschreven die aan al onze eisen voldoen. Uiteraard wordt er een huisbezoek afgelegd om de locatie waar kinderen worden opgevangen te beoordelen. Daarnaast spreken wij de aspirant-gastouders uitgebreid en worden zij verplicht om bepaalde cursussen te volgen zoals onder andere kinder EHBO. Deze cursussen zijn verplicht voor al onze gastouders, zodat wij zeker weten dat de kinderen die via Welkom Kind worden opgevangen in goede handen zijn.

U kunt nu direct een offerte vragen of meer informatie

Zoekt u een betrouwbare gastouder voor uw kind in de regio Drachten? Wij kunnen direct voor u op zoek gaan naar de ideale plek voor uw kind. U kunt ons bellen voor meer informatie op telefoonnummer 0516 – 850 338. Wilt u liever informatie per e-mail, stuur ons dan een bericht op het adres friesland@welkom-kind.nl. Wij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.