Gastouderbedrijf Friesland

Wanneer u kinderen heeft en toch wilt blijven werken dan wilt u natuurlijk dat de opvang goed is geregeld. Uw kind moet in goede en vertrouwde handen zijn op het moment dat u de zorg niet op u kunt nemen, of dat nu gaat om dagopvang van een baby of naschoolse opvang van een ouder kind. Uw kind moet weten waar het terecht kan en wie er voor hem of haar zorgt. Bij gastouderbedrijf Friesland. Bij ons gastouderbedrijf zijn uitsluitend gastouders aangesloten die door ons zijn gescreend en die over de juiste ervaring, faciliteiten en papieren beschikken zoals het diploma kinder EHBO.

U kunt uw kind veilig achterlaten bij een gastouder van gastouderbedrijf Friesland

Als u een betrouwbare plek zoekt voor de opvang van uw kind op de dagen dat u moet werken, dan kunt u met een gerust hart een beroep doen op de dienstverlening van gastouderbedrijf Friesland. Wij hebben gastouders in de gehele regio, dus er is vrijwel altijd een gastouder in uw regio beschikbaar. Uw kind is daar in goede handen en zal er de juiste zorg krijgen. U kunt voor de kosten van de opvang een bijdrage aanvragen van het Rijk, zodat de kosten voor de opvang voor u wat lager uitvallen. Deze bijdrage is inkomensafhankelijk en uiteraard ook afhankelijk van het aantal uren dat uw kind per week opvang nodig heeft.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie over de opvang van uw kind

U leest algemene informatie over onze opvangservice op onze website. Heeft u nog aanvullende vragen, of wilt u een aanvraag doen voor een gastouder voor uw kind(eren)? Neem dan gerust contact met ons op. Ons mailadres is friesland@welkom-kind.nl. Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0516 – 850 338.

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.