Gastouderbedrijf Heerenveen

Bent u op zoek naar een fijne, veilige plek voor uw kind zodat u rustig naar uw werk kunt? Overweeg dan eens opvang door een gastouder van de vestiging Gastouder Appelscha. U kind laten opvangen heeft vele voordelen ten opzichte van een kinderopvanglocatie:

 

  • Een vaste opvang zodat er een persoonlijke band opgebouwd kan worden;
  • De groep kinderen die opgevangen wordt, is klein. Uw kind krijgt dus veel persoonlijke aandacht;
  • Een gastouder is in de regel flexibel, haal-en brengtijden zijn in overleg en mocht u een keer in de file staan, dan heeft u geen stress van een vaste ‘sluitingstijd’.

Onze gastouders

Omdat wij willen verzekeren dat onze gastouders goed voor uw kind zorgen, zorgen wij goed voor onze gastouders. Wij organiseren bijvoorbeeld thema avonden om de kennis actueel te houden. Daarnaast organiseren wij activiteiten avonden. Deze staan vooral in het teken van het delen van ervaringen en ontmoeten van collega’s. Tevens houden wij jaarlijks een voortgangsgesprek met onze gastouders.

Gastouders in Heerenveen
en omstreken

Al vele gastouders hebben zich bij gastouderbedrijf Heerenveen aangesloten. Wij zijn ooit van start gegaan in Oldeberkoop, maar hebben inmiddels ook gastouders in Drachten, Heerenveen, Appelscha en nog vele andere plaatsen in Friesland. Tot slot willen we nog vermelden dat ook een gastouder aan huis tot de mogelijkheden behoort.

Neem contact op voor gastouderopvang van uw kind

Vanzelfsprekend wilt u het allerbeste voor uw kind. Wij vinden het daarom logisch dat u een persoonlijke kennismaking wil met Gastouderverblijf Heerenveen. Aarzel dan ook niet om contact op te nemen, wij staan u graag te woord!

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.