Gastouderbureau Drachten

Wanneer u een kindje krijgt maar na het verlof weer aan het werk wilt, dan wilt u natuurlijk een goede plek voor uw kind gedurende de uren dat u aan het werk bent. Niet iedereen kan een beroep doen op opa of oma of een andere lieve oppas in de eigen kring. Dan kunt u een beroep doen op het gastouderbureau Drachten. Aan dit bureau zijn ervaren gastouders verbonden die met liefde en zorg voor uw kind zorgen op de momenten dat u dit zelf niet kunt doen. Alle gastouders worden vooraf uiteraard gescreend en beschikken over de vereiste deskundigheid, bij voorbeeld op het gebied van kinder EHBO.

Uw kind is welkom bij
gastouderbureau Drachten

Zoekt u een betrouwbaar gastouderbureau Drachten, dan is uw kind  bij ons van harte welkom. U kunt in het overzicht op de website zien welke gastouders bij ons zijn aangesloten. Op hun eigen profielpagina stellen ze zich aan u voor. U kunt op basis van deze profielen een keuze maken. Voorwaarde moet natuurlijk wel zijn dat de door u gekozen gastouder op dat moment plaats heeft voor uw kind. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u een beroep doen op één van de andere gastouders in Drachten en regio.

Vraag vrijblijvend meer informatie over de gastouders

Wilt u vooraf meer informatie over onze werkwijze, de selectie van de gastouders of andere zaken die te maken hebben met kinderopvang door gastouders? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen altijd ons best doen om uw vragen zo goed en volledig mogelijk te beantwoorden. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0516 – 850 338.

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.