Gastouderbureau Friesland

Tegenwoordig is het heel gebruikelijk dat beide partners een baan hebben, ook als er kinderen worden geboren. Natuurlijk wilt u als de moeder na haar verlof weer aan het werk gaat zo goed mogelijke opvang voor uw kindje. De opvang moet ook betrouwbaar zijn. Veel ouders kiezen voor een gastouder, zodat hun kind in een huiselijke omgeving verblijft gedurende de opvangdagen. Gastouderbureau Friesland bemiddelt tussen gastouders en ouders die voor hun kind op zoek zijn naar een opvangplek.

Kies voor een betrouwbaar gastouderbureau Friesland

De laatste jaren is er door enkele misbruikschandalen onrust ontstaan bij ouders over de opvang van hun kind. Is mijn kind nog wel veilig bij een oppas, vragen veel ouders zich af. Het Gastouderbureau Friesland kan garanderen dat dat zeker het geval is. Alle gastouders die zich aanmelden worden uitgebreid gescreend en de locatie waar het kind wordt opgevangen wordt uiteraard bezocht. Als er sprake is van een kind onder de vier jaar moet er ook een goede slaapplaats zijn voor het doen van een middagdutje. De gastouders moeten de vereiste cursussen hebben gevolgd over kinder EHBO en verzorging. Zo weet u zeker dat jouw kind bij de oppas in goede handen is.

Regel vandaag nog de opvang van jouw kind

Neem snel contact op met het gastouderbureau Friesland wanneer u opvang zoekt voor jouw kindje. Wij zullen ervoor zorgen dat er een geschikte gastouder wordt gevonden die uw kind de zorg en aandacht geeft die het nodig heeft. Jij kunt met een gerust hart naar uw werk gaan.

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.