Gastouderopvang Drachten

U zoekt een betrouwbare en lieve gastouderopvang Drachten? Dan bent u bij Welkom-Kind Friesland aan het goede adres. Wij begeleiden u en uw kind naar een veilige opvang door uw wensen en eisen in kaart te brengen zodat we daar de beste gastouder aan kunnen koppelen. Sinds 2007 verzorgen wij de gastouderopvang van vele kinderen in de provincie Friesland. Wij doen dat door een goede band op te bouwen met de gastouders en de ouders zodat we samen de beste opvang voor uw kind kunnen realiseren.

Gastouderopvang Drachten; de beste opvang voor uw kind

Omdat ieder kind en gezin anders is bieden we bij Welkom-Kind Friesland maatwerk. Zo bieden wij onder andere flexibele opvang en noodopvang. Daarnaast investeren wij in onze gastouders zodat u de beste opvang voor uw kind krijgt. Dit doen we door het organiseren van thema avonden. Hier kunnen gastouders leren van elkaars ervaringen. Daarnaast worden er jaarlijkse EHBO herhalingen gegeven zodat de kennis van de gastouders op een zo hoog mogelijke niveau blijft. Verder staat gastouderopvang Drachten voor zowel ouders als gastouders klaar bij pedagogische vraagstukken. Zo kan Welkom-Kind Friesland uw kind de beste opvang bieden.

Schrijft u zich in voor gastouderopvang in Drachten

Hebt u een gastouder op het oog die bij ons ingeschreven staat of wilt u meteen weten welke gastouders aan uw specifieke wensen voldoen? Bel ons dan op telefoonnummer: 0516-850338. Maar u kunt zich ook meteen via het aanmeldingsformulier inschrijven waarna we zo snel mogelijk contact met u opnemen om de opvang voor u te regelen.

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.