Gastouderopvang Friesland

Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat beide partners werken. Het is dan natuurlijk belangrijk dat u goede opvang voor uw kind kunt regelen. Gastouderopvang Friesland biedt deze mogelijkheid. Ons bureau bemiddelt tussen gastouders en ouders die opvang voor hun kinderen zoeken. Wij zoeken voor u de juiste gastouder waar u uw kind met een gerust hart bij achterlaat. Uiteraard worden aspirant-gastouders door ons gescreend en vinden er gesprekken plaats om een beeld te krijgen of deze mensen geschikt zijn als gastouder. U kunt ervan verzekerd zijn dat uw kind bij onze gastouders in goede en vertrouwde handen is.

Uw kind op een goede plek dankzij gastouderopvang Friesland

Uw kind is dankzij onze bemiddeling op een goede plek op het moment dat u aan het werk bent. Wij regelen opvang  voor baby’s en peuters op de dagen dat u moet werken. De gastouder woont als het even kan bij u in de buurt zodat u niet te veel tijd kwijt bent met het brengen en ophalen van uw kind. Wij staan de ouders ook bij met allerlei financiële zaken, zoals het aanvragen van kinderopvangtoeslag. Vanzelfsprekend staan wij ook klaar voor onze gastouders. Wij zorgen voor de verplichte EHBO-cursus en adviseren en bemiddelen bij problemen. Alles wat te maken heeft met gastouderopvang Friesland wordt door ons geregeld.

Vraag vrijblijvend meer informatie voor de opvang van uw kind

Wilt u goede opvang voor uw kind als u aan het werk bent, vraag dan vandaag nog informatie aan over onze gastouderopvang. U kunt ons mailen met uw vragen op Friesland@welkom-kind.nl. Of bel ons om uw vraag direct voor te kunnen leggen op telefoonnummer 0516 – 850 338.

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.