Gastouderopvang Heerenveen

Een kindje krijgen betekent een grote verandering in uw gezin, zeker als het de eerste keer is. Omdat tegenwoordig bijna altijd beide ouders werken, wilt u natuurlijk goede opvang voor uw kind als het bevallings- en ouderschapsverlof erop zitten. Deze opvang vindt u bij gastouderopvang Heerenveen. Uw kind is in goede en deskundige handen. Wij werken met ervaren gastouders die beschikken over de vereiste diploma’s om voor uw kind te mogen zorgen.

Met een gerust hart naar uw werk met gastouderopvang Heerenveen

Als u gebruik maakt van gastouderopvang verzorgd door Welkomkind dan weet u zeker dat uw kind wordt verzorgd door gastouders die dit met veel liefde doen. Meestal zijn het mensen die zelf ook kinderen hebben en die dus weten wat het ouderschap betekent. U kunt al tijdens de zwangerschap contact met ons opnemen om de opvang van uw kindje op tijd te regelen. U weet dan zeker dat er een plaatsje is voor de kleine op het moment dat u weer aan de slag gaat. De opvanguren kunnen uiteraard in overleg worden bepaald, zodat deze aansluiten bij uw wensen.

 

Neem contact op voor goede gastouderopvang voor uw kind

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor gastouderopvang voor uw kind, neem dan gerust contact met ons op. Ons enthousiaste en ervaren team beantwoordt graag al uw vragen. Welkomkind is bereikbaar via telefoonnummer 0516 – 850 338. Wilt u liever contact per e-mail, stuur dan uw bericht naar friesland@welkom-kind.nl. Wij beantwoorden uw mail uiteraard zo spoedig mogelijk.

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.