Gastouders in Drachten

Een kind is het kostbaarste bezit van de meeste mensen. Daarvoor wilt u natuurlijk alleen het beste. Ook in uw zoektocht naar een gastouder. Wij van Welkom-Kind Friesland begrijpen dat. Wij zijn aangesloten bij Branche Vereniging Kinderopvang en hebben jarenlange ervaring in de kinderopvang. En zoekt u naar gastouders Drachten? Welkom-Kind Friesland heeft verschillende gastouders in het bestand die uw kind een liefdevolle opvang kunnen bieden.

Kinderopvang bij gastouders in Drachten

Een gastouderbureau is de eindverantwoordelijke voor de opvang van uw kind. Wij doen de intake van ouders en vanuit uw wensen en eisen koppelen wij de juiste gastouder aan uw kind. Wanneer alles naar wens verloopt zult u weinig van ons merken. Maar op de achtergrond zorgen wij ervoor dat uw kind opgevangen wordt in een veilige, gezonde en liefdevolle omgeving. Dit doen wij door een jaarlijkse risico-inventarisatie bij alle aangesloten gastouders, zo ook gastouders Drachten uit te voeren. Verder hebben we een voortgangsgesprek met de gastouders en jaarlijks volgt er een evaluatiegesprek met de ouders. En tenslotte zorgen wij voor een goede(financiële) administratie.

Meer informatie over gastouders in Drachten?

Wilt u weten hoe wij de opvang van uw kindje gaan regelen of wilt u meer weten over onze gastouders? Bel ons om uw wensen en situatie te bespreken op telefoonnummer: 0516-850338. Wilt u liever dat wij contact met u op nemen? Dat kan door het invullen van het contactformulier. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk met een reactie. Wilt u meteen weten wat onze tarieven zijn? Raadpleeg deze dan op onze prijslijst.

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.