Kinderdagverblijf Drachten

Als u een kindje krijgt dan komt er een moment dat wellicht beide ouders weer aan het werk moeten. Soms kunt u een beroep doen op opa of oma om voor uw kind te zorgen als u afwezig bent. Maar dat geldt lang niet voor alle ouders. U kunt voor liefdevolle opvang van uw kindje gebruik maken van een kinderdagverblijf in Drachten van WelkomKind Friesland. Onze ervaren gastouders nemen met liefde de zorg voor uw kind over zodat u met een gerust hart op het werk aan de slag kunt.

Maak gebruik van een betrouwbaar kinderdagverblijf in Drachten

Als ouders wilt u natuurlijk het beste voor uw kind. U wilt dat uw zoon of dochter in goede handen is op de dagen dat u zelf de zorg niet kunt geven. Een kinderdagverblijf in Drachten is dan een prima oplossing. Er wordt altijd maatwerk geleverd als het gaat om de opvang van uw kind. U kunt hierover al voor de geboorte van de baby afspraken maken met Gastouder Friesland. U kunt kennismaken met de gastouder die voor uw kind gaat zorgen om te zien of er een klik is. Het is immers belangrijk dat u uw kind met een goed gevoel uit handen geeft.

Uw kind aanmelden voor het kinderdagverblijf in Drachten

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor kinderopvang in Drachten of omgeving? Neem dan gerust contact op met WelkomKind Friesland. Ons telefoonnummer is 0516 – 850 338. U kunt ons ook altijd een bericht sturen via ons e-mailadres info@welkomkind.nl.

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.