Kinderdagverblijf Friesland

Veel ouders zoeken naar een goed kinderdagverblijf in Friesland. We leven in een tijd waarin het vaak voorkomt dat allebei de ouders fulltime moeten werken om financieel bij te kunnen blijven. Hierdoor is het vaak nodig om de kinderen te laten verblijven bij een kinderdagverblijf in Friesland totdat de ouders klaar zijn met werken. Het is natuurlijk een goede optie om de kinderen te laten opvangen bij een kinderdagverblijf in Friesland, maar vaak is een gastouder een betere keuze.

Beter dan een kinderdagverblijf in Friesland

Een gastouder biedt diverse voordelen ten opzichte van een kinderdagverblijf in Friesland. In veel gevallen is het mogelijk om een gastouder thuis te laten komen, waardoor het kind gewoon in de eigen omgeving kan wachten tot de ouders thuis komen. Uiteraard zijn er ook gastouders die bij hen thuis opvangen. Bij Welkom-Kind ZO Friesland kan het allemaal. Je raakt goed bekend met een vaste gastouder en bij een kinderdagverblijf krijgt het kind toch vaak te maken met wisselende medewerkers. Uiteraard ben je verzekerd van de goede betrouwbaarheid van de gastouders die via ons actief zijn.

Wil je meer informatie?

Wil jij de kinderen laten opvangen in een huiselijke omgeving in plaats van in een kinderdagverblijf in Friesland? Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen je graag alles over onze werkwijze. Je kunt een mail sturen naar  info@welkomkindfriesland.nl of even bellen naar 0516 – 850 338. Je kunt ons vinden aan de Willinge Prinsstraat 18 in Oldeberkoop. Wil jij juist gastouder worden? Twijfel dan niet en neem ook eens contact met ons op.

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.