Kinderopvang Friesland

Een goede kinderopvang in Friesland biedt kinderen een veilige omgeving, waar zij zich goed kunnen vermaken, waar zij zich thuis kunnen voelen en in alle rust kunnen spelen. Wanneer jij op zoek bent naar een professionele kinderopvang in Friesland, dan kan je eens nader kennis maken met Welkom-Kind Friesland. Wij zijn gevestigd aan de Willinge Prinsstraat 18 in Oldeberkoop. Aandacht voor het kind staat centraal in de kinderopvang in Friesland. Kinderen hebben immers persoonlijke aandacht nodig om goed te kunnen ontwikkelen.

Gastouders en kinderopvang Friesland

Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van professionele gastouders en een fijne kinderopvang in Friesland. Ieder kind heeft behoeften op het gebied van zorg, aandacht en liefde. Het is belangrijk dat dit ook aan een kind geboden wordt wanneer de ouders afwezig zijn. In een goede kinderopvang in Friesland krijgen de kinderen passende zorg, aandacht, troost en liefde wanneer de ouders elders aanwezig moeten zijn. Hierdoor kunnen de kinderen zich goed ontwikkelen. Daarnaast is er natuurlijk alle gelegenheid om met de andere kinderen in de kinderopvang in Friesland te spelen.

Een gezellige omgeving

De kinderopvang in Friesland is vooral een gezellige omgeving waar kinderen zich echt thuis kunnen voelen. Je kunt altijd eens kennis komen maken met de kinderopvang Friesland. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen voor meer informatie of advies. Bel dan naar 0516 – 850 338 of stuur een mail naar friesland@welkom-kind.nl. Wij zijn er om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw kind(eren).

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.