Kinderopvang in Leeuwarden
bij onze gastouders

Zoekt u een kinderopvang in Leeuwarden voor uw kind? Onze gastouders staan voor u en uw kinderen klaar, om ze na schooltijd op te vangen. Ideaal, wanneer u zelf tot vijf uur moet werken. Onze gastouders zijn bijzonder professioneel en bieden uw kind een veilige plek om te verblijven. Hier hebben ze de ruimte om zelf, of met een van de andere kinderen te spelen. Doordat een gastouder vaak op minder kinderen past dan de begeleiders van een kinderdagverblijf, krijgt uw kind meer persoonlijke aandacht. Het komt de ontwikkeling van uw kind ten goede!

Professionele kinderopvang in Leeuwarden

De gastouders die u kinderopvang in Leeuwarden aanbieden hebben allen een EHBO-cursus gevolgd. Zo kunnen zij direct eerste hulp verlenen als uw kind bijvoorbeeld valt of zich op een andere manier bezeert. Een fijne gedachte, wanneer u uw kinderen aan een kinderopvang in Leeuwarden toevertrouwt. Daarbij organiseert Welkom-Kind Friesland regelmatig opleidingen en thema avonden voor haar gastouders. Zo blijven zij op de hoogte van de laatste pedagogische trends, die ze vervolgens in de praktijk kunnen toepassen. Op deze manier blijft onze organisatie en de hierbij aangesloten gastouders zich professionaliseren.

Meer informatie over onze kinderopvang in Leeuwarden

Bent u benieuwd of de gastouders van onze kinderopvang in Leeuwarden ook voor uw kind ruimte hebben? Wilt u kennismaken met een van de gastouders, om te kijken of er een klik is? Neem vrijblijvend contact met ons op! We koppelen u aan een gastouder bij u in de buurt, zodat uw kinderen nooit ver bij hun vertrouwde omgeving vandaan zijn. Kijk ook eens op onze website, waar u meer leest over onze mogelijkheden.

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.