Kinderopvang Oldeberkoop

Bent u op zoek naar goede en betrouwbare opvang in de Oldeberkoop en omgeving? Dan helpen wij van Welkom-Kind Friesland u daar graag mee verder. Het is belangrijk om de opvang van uw kleintjes goed te regelen en kinderopvang te vinden die zowel bij u als bij uw kinderen past. Bij ons bent u in goede handen, wij vinden de juiste gastouder voor uw kind.

Kinderopvang: veilig en persoonlijk

Wij vinden het belangrijk om goed en open contact te onderhouden met zowel onze gastouders als onze vraagouders. Het gaat hier om de zorg van kleine kinderen en open communicatie is daarom heel belangrijk. Op die manier vinden we de gastouder die het beste bij u past. Wij bieden kinderopvang op maat, waar u ook naar op zoek bent, wij vinden de beste match voor u. Wilt u bijvoorbeeld flexibele opvang of noodopvang, of heeft u liever op vaste tijden opvang? Wij regelen het voor u. Wij regelen de kinderopvang in Oldeberkoop en omgeving die bij u past.

We vertellen u graag meer dus neem gerust contact op

Heeft u nog vragen over onze diensten? Dan beantwoorden wij die graag. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over onze gastouders? Op onze site vindt u een overzicht van onze gastouders met een omschrijving. Voor meer informatie kunt u ons bellen op telefoonnummer 0516-850338 of u kunt een e-mail sturen naar friesland@welkom-kind.nl. Op onze site vindt u daarnaast een handig contactformulier om vragen te stellen. Deze kunt u ook invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.