Oppas Friesland

Heb jij een goede, lieve en betrouwbare oppas in Friesland nodig? Dan is het natuurlijk heel logisch dat je niet zomaar voor de eerste de beste kiest. De oppas die in Friesland de zorg over jouw kindje(s) over gaat nemen voor bepaalde dagen en / of tijden moet de beste zorg te bieden hebben. Iedereen wil altijd de beste zorg voor de kinderen, en daar mogen zeker veel eisen aan gesteld worden. Als jij nog zoekt naar een ervaren oppas in Friesland, dan kun je eens contact opnemen met Welkom-Kind ZO Friesland. Wij zijn gevestigd in de Willinge Prinsstraat 18 in Oldeberkoop.

Wil jij je beschikbaar stellen als
oppas in Friesland?

Ouders die zoeken naar een ervaren oppas in Friesland kunnen altijd een beroep doen op onze services. Natuurlijk betekent dit dat wij ook altijd op zoek zijn naar mensen die zich beschikbaar willen stellen als oppas in Friesland. Wil jij op de kinderen van iemand anders passen? Dan heb je de juiste papieren nodig. Heb je deze nog niet? Dan kunnen wij je alles vertellen over welke stappen je moet ondernemen om aan de slag te kunnen als oppas in Friesland voor onze organisatie. Wij begeleiden je graag totdat je daadwerkelijk voor ons aan de slag kunt.

Neem eens contact met ons op

Wil jij oppas in Friesland worden of heb je een ervaren oppas in Friesland nodig? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een nadere kennismaking. Wij kijken ernaar uit. Je kunt ons een mail sturen via info.frieslandzo@welkom-kind.nl of ons eens bellen, 0516 – 850 338.

Chat openen
Welkom!
Heb je nog een vraag? Stuur ons gerust een bericht.